Kalas på Bio

barnkalas

 

Det är inga problem att ordna privata visningar på biografen. Vi har idag flera återkommande företag som beställer biovisningar för sina kunder/personal. Allt från exklusiva förhandsvisningar till gamla klassiker.

Förutsättningen för att få en egen visning är att man köper majoriteten av salongens platser. Tidigare har det vart svårt för mindre grupper att få ihop tillräckligt för att få egen visning i sal 1 (134platser) och sal 2 (74platser). Nytt 2016 är vår salong 3 som har 26 platser och nu blir det mer tillgängligt.
Egen visning i salong 3 från 2600kr inkl popcorn & dryck !

Till majoriteten av våra uthyrningar efterfrågas det fika/snacks och detta serverar vi i mingelgången till event i salong 1 & 2. Nybyggda salong 3 fick en egen foaje perfekt för mingel/fika. Vid beställning via oss ser vi till att beställa, hämta och duka upp i god tid. Så när ni och era gäster kommer är allt klart.

För mindre sällskap (upp till 30) kan ni beställa tilltugg ett par dagar innan. För större sällskap är det bra om ni bokar minst 4 arbetsdagar innan speciellt om det gäller fika/mat.  Popcorn & Dryck kan ordnas med kort varsel dock underlättar det för alla parter om vi vet det minst ett dygn innan.

Lokalen bör bokas minst 10 arbetsdagar i förväg.

Svenskabio.se

Svenska Bio är kedjan som driver Sagabio i Alingsås. Företaget startades i början av 1900talet och har idag 40+ biografer i Norden. Ta en titt in på hemsidan för mer information. Samt missa inte den nya delen "min biograf" där ni kan se vårt utbud enkelt och övergripande.
www.svenskabio.se